Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgassistent - Heereveld

Werkgever:Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg
Plaats:Landgraaf

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Geen gerichte zorgopleiding gevolgd, maar wil jij toch in de zorg werken? Dat kan als zorgassistent bij onze locatie Heereveld in Landgraaf!

In onze wonen met zorg-locaties bieden we optimale zorg aan onze bewoners. Naast het verlenen van zorg is de aandacht voor de bewoners minstens zo belangrijk. Hierom zijn we voor de locatie Heereveld (PG) op zoek naar een enthousiaste zorgassistenten die dat beetje extra kan bieden.

Wij hebben de mooiste baan voor jou!
Als zorgassistent werk je geduldig, zorgzaam en lever je graag een waardevolle bijdrage aan het welbevinden van onze bewoners.

  • Je helpt de bewoners bij het nuttigen van de maaltijd, maakt samen een wandeling
  • Leest de krant voor, helpt met activiteiten en ondersteunt de collega’s waar nodig.
  • Ook verricht je lichte huishoudelijke werkzaamheden.


Zijn wij een match?
Of we een match zijn, weten we pas zodra we elkaar hebben ontmoet. Voor deze functie is een gerichte zorgopleiding niet vereist, als je maar enthousiast bent!

Wij vinden het daarnaast fijn als jij:

  • In staat bent om praktisch en zelfstandig te werken.
  • Beschikt over goede sociale vaardigheden en empathisch vermogen.
  • Flexibel beschikbaar bent tussen 07.00 en 22.00 uur. Je bent ook beschikbaar in de weekenden.


Bij indiensttreding dien je een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen of bereid te zijn deze aan te vragen. De kosten van de VOG worden vergoed door MeanderGroep.

Dit zoek je verder in een baan
MeanderGroep is een organisatie waarbij persoonlijke aandacht als één van de belangrijkste kernwaarden richting de klant/bewoner wordt gezien. Deze aandacht hebben wij ook voor jou als collega. Onze organisatie biedt jou bijvoorbeeld doorgroeimogelijkheden voor de toekomst, maar jij kunt ook jouw verpleegtechnische handelingen up to date houden in ons eigen Skillslab.

Daarnaast biedt MeanderGroep top arbeidsvoorwaarden, onder andere:

  • Zorgassistent FWG 15 (maximaal €2.616,15 bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Hier bovenop ontvang je op verschillende werkdagen- en tijden onregelmatigheidstoeslag.
  • Eindejaarsuitkering (8,33% van het bruto jaarloon) en vakantiegeld (8% van het bruto jaarloon).
  • Een contract voor de duur van een jaar, met daarna uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een contract voor 18 uur per week
  • Voldoende verlof voor een goede werk- privé balans.
  • Een goede pensioenopbouw voor later.
  • MeanderGroep is uitgeroepen tot Vitaalste Werkgever van Limburg ! Je krijgt bijvoorbeeld de mogelijkheid om deel te nemen aan het fietsplan, bedrijfsfitness en tal van vitaliteitsprogramma’s. Verder ontvang je korting op je aanvullende zorgverzekering en staan onze coaches, ergotherapeuten en stoelmasseurs voor jou klaar.
  • Wij doen ons best om jou als medewerker te laten voelen hoe belangrijk je voor Meander bent. Daarbij hoort op zijn tijd een blijk van waardering, regelmatig activiteiten om aan deel te nemen en een (zeer) royale kerstattentie.


Daarom Heereveld!
In Wijkzorgcentrum Heereveld in Landgraaf wonen 130 bewoners. Ongeveer een derde van hen woont in een groepswoning waar verpleeghuiszorg wordt geboden voor bewoners met dementie. Ongeveer 85 bewoners wonen verdeeld over de somatische afdelingen waar zowel verzorgingshuis-, als verpleeghuiszorg wordt geboden door 3 zorgteams.

Aangrenzend aan het wijkzorgcentrum liggen 30 seniorenwoningen. De bewoners van deze appartementen ontvangen zorg van de medewerkers van het wijkzorgcentrum in de vorm van thuiszorg.