Werken in de regio Heerlen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Leren en Ontwikkelen

Werkgever:Cicero Zorggroep
Plaats:Brunssum

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Bij Cicero Zorggroep geloven we in ontwikkeling en voortdurende groei, zowel individueel als collectief. Als manager Leren & Ontwikkelen faciliteer en stimuleer je samen met je team deze groei, wat bijdraagt aan het succes van onze organisatie. Bovendien duik je in deze functie ook graag in de inhoud en ga je geen uitdaging uit de weg.

Wat ga je doen?

Met jouw inhoudelijke kennis optimaliseer je het leren en ontwikkelen binnen Cicero Zorggroep. Je draagt zo bij aan het realiseren van onze strategische doelstellingen gericht op groei en ontwikkeling. Jouw werkzaamheden leiden ertoe dat onze organisatie kan vertrouwen op vakbekwame medewerkers en dat zij wendbaar is om snel in te kunnen spelen op interne en externe ontwikkelingen.

Je vertaalt de laatste inhoudelijke en technologische ontwikkelingen naar opleidingsbeleid en verdere optimalisatie van ons leerlingenstelsel. Verder heb je een belangrijke rol in de implementatie van het nieuwe LMS-systeem en stuur je op  opleidingsrendement.

Ook richten je inspanningen zich op een kanteling van een meer traditionele scholingscultuur naar een ontwikkel-, leer- en reflectiecultuur. Hierin zoek je verbinding met  belangrijke stakeholders in en buiten de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van leerprocessen, ontwikkelprogramma’s voor ons management, en het creëren en borgen van een positief leerklimaat. Ook de uitvoering van BBL-opleidingen en stages, en de trainingen en scholingen van onze medewerkers zijn onderdeel van jouw werk. Samen met je team houd je het totaaloverzicht en stuur je bij waar nodig.

Je coacht je teamleden in het nemen van eigenaarschap in hun functie. Je houdt ervan om samen over de inhoud te sparren, duidelijke procesafspraken te maken en te sturen op resultaat. Daardoor is iedereen zich bewust van het belang van zijn of haar taken en voelt iedereen zich betrokken.

Jij staat centraal!

De voordelen van Cicero:

  • 8% vakantiegeld* en volledige 13e maand
    *evt gespreid betalen
  • Mogelijkheid om extra verlof te kopen
  • Jaarlijks automatisch periodiek*
    *indien van toepassing
  • Ontwikkelmogelijkheden:
    cursussen, opleidingen en projecten
  • Aantrekkelijke korting:
    (zorg)verzekering, grote aankopen en sportschool
  • Mogelijkheid tot leasen e-bike
  • Budget- en personeelscoach om je te helpen
  • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare cliënten
  • Een aantrekkelijk salaris:
    Functiegroep 60: minimaal €4.194,02 en maximaal €5.593,19 bruto per maand op basis van 36 uur per week
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een relevante afgeronde post Hbo- of Wo-opleiding, aangevuld met een opleiding zoals bijvoorbeeld onderwijskunde of opleidingskunde.
  • Ervaring in de zorg is een grote pre.
  • Je bent bedrijfsmatig sterk onderlegd.
  • Je hebt bewezen managementervaring en bent een inspirerend rolmodel met een coachende leiderschapsstijl.
  • Je bent de manager maar zeker ook de meewerkend voorman. Je team en de organisatie kunnen rekenen op je expertise en passie voor het vak.
  • Je kunt je makkelijk bewegen door alle lagen van onze organisatie. De rol van ambassadeur is je op het lijf geschreven.
  • Je denkt procesmatig en zet graag de puntjes op de i.
  • Je bent in staat prioriteiten te stellen, je bent besluitvaardig en resultaatgericht.
  • Je beschikt over sociale vaardigheden als samenwerken, tact, verbinden, invoelingsvermogen, aanpassingsvermogen, overzicht en overtuigingskracht.

Waar kom je te werken?

Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Het team Opleidingen & Training bestaat uit praktijkleerleiders, praktijktoetsers, een adviseur opleidingen & ontwikkeling en administratieve ondersteuning.

Direct solliciteren?

Klik op de button ’Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór woensdag 24 april 2024  in.

Reserveer alvast  dinsdag 30 april  in je agenda, dan vinden namelijk de gesprekken plaats.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero. Ook willen wij graag je originele, relevante diploma’s checken.